Fortsättning avgassystem.

I går kröp jag under bilen och kämpade i trångt utrymme därunder med att få det på plats. I dag har jag jobbat med att kapa det smalare rörets olika delar, lika trångt och jäkligt var det. Sedan var det problemet med att svetsa, var skulle jag göra detta då?

Grannen hade inga ärenden i sin verkstad i dag och jag kom sent omsider på att kolla med bästa vännen som har plats utanför sin verksamhet. Åkte dit sent, vid kl 20 ungefär. Passade in delarna och punktade dem när de föreföll sitta någorlunda bra. Försökte även att svetsa lite mer seriöst men insåg att jag mest byggde kråkskit. Men ihop är det nu och jag får helt enkelt plocka ner det igen och svetsa det i lämpligare miljö. Bilen blev något tystare så det går åt rätt håll i vart fall. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *